Close

Hyundai NEXO ja KONA N esmaesitlused Baltikumis!

Hyundai tutvustab 2021. aasta Tartu automessil (Motoshow 2021) vesinikuautot NEXO ning sportmudelite kõige värskemat liiget KONA N.

NEXO on nüüd saadaval ka Baltikumi klientidele. NEXO võimaldab ühe tankimisega sõita kuni 666 km parandades samal ajal sõidu ajal õhukvaliteeti. NEXO on testitud polaarjoone lähedal ning loodud kasutamiseks just põhjamaises kliimas. Mudel on välja töötatud külmkäivitamiseks  -30 °C juures. NEXO sisaldab Hyundai uusimat turvavarustust.

Hyundai N-mudelite värskeim pereliige – KONA N – töötati välja selleks, et pakkuda  klientidele kompromissitut jõudlust koos sõidurõõmu filosoofia ja linnamaasturi eelistega, nagu mugav istumisasend, ruumikus ja tänapäevaseim turvavarustus. KONA N on saadaval märg-tüüpi kaheksakäigulise topeltsiduriga käigukastiga ja 2,0-liitrise T-GDI turbomootoriga (280 hj). Kiirendus: 0–100 km/h 6,4 sekundit. Hyundai KONA N on esimene Hyundai N-mudel, mis on varustatud sportliku esiklaasinäidikuga. Sport- või N-režiimile lülitudes kuvatakse juhile mootori pöörete arvu, kiirust või käiguvahetuse näidikut.

Lisaks on kohapeal tutvumiseks väljas hetkel kõige enam kõmu tekitanud IONIQ 5.

Messi eripakkumises on sel aastal KONA N Line. Tutvu pakkumisega >>

Kohtumiseni Tartus 10 – 12. septembril.