Close

Hyundai N Line jõuab Eestisse

Hyundai i30 tootepere saab uued liikmed: i30 Hatchback N Line ja i30 Fastback N Line. Mõlemal on 1,4-liitrine T-GDI bensiinimootor.
  • Uus Tucson N Line on Hyundai esimene linnamaastur, mis sai N Line’i töötluse ja võimsa 1,6-liitrise 177 hj 4WD T-GDI mootoriga.
  • Kõikidel N Line’i mudelitel on topeltsiduriga 7DCT automaatkäigukast.
  • N Line’i varustustase hõlmab moodsat ja sportlikku välimust ning ajakohaseid tehnilisi lahendusi.

Hyundai laiendab oma populaarset N Line’i seeriat, lisades i30 mudelitele sõidukid i30 Hatchback N Line ja i30 Fastback N Line. Esimene Hyundai linnamaastur, mis saab N Line’i töötluse, on Tucson. Hyundai i30 N Line’i hind algab 23 990 eurost ja Tucson N Line’i hind 32 990 eurost. Kõik kolm uut mudelit jõuavad Eestisse 2019. aasta mais.

N Line’ile eriomased detailid on nähtavad nii autos sees kui ka väljaspool. Kõigil N Line’i mudelitel on  sportlikud esi- ja tagakaitserauad. N Line i30 sportistmed on kaetud kangaga ja Tucsoni istmed seemisnahaga. Paremat külgtuge pakkuvad istmed on kaunistatud tähega „N“. Sportlikku sõiduelamust rikastavad sportlik perforeeritud nahkkattega rool, metallist pedaalid, must laepolster ja N-detailiga käigukanginupp.

Hyundai i30 N Line’i dünaamilist välimust täiustavad 18-tollised valuveljed, mis on 5-ukselisel i30-l saadaval esimest korda. Tucson N Line’il on stiilsed tumedad 19-tollised valuveljed. N Line’i mudelitel on toonitud tagaaknad ja LED-tagatuled. Auto esiosas annab selle olemusest aimu stiilne N Line’i mudeli sümbol.

i30 N Line’i viib edasi 1,4-liitrine 140 hj T-GDI bensiinimootor koos 7DCT topeltsiduriga automaatkäigukast. Tucson N Line’il on võimas 1,6-liitrine 177 hj T-GDI bensiinimootor,  7DCT topeltsiduriga automaatkäigukast ja H-TRAC nelikvedu.

N Line’i mudelitele on lisatud sportvedrustus ja mootori reageeringut on võimsuse suurendamiseks peenhäälestatud. i30 N Line’i uued 16-tollised pidurikettad ja Tucsoni 17-tollised pidurikettad parandavad sportrežiimis auto juhitavust. Hyundai N Line’i sportlik väljalaskeheli sobitub ideaalselt N-seeria ideoloogiaga ja lisab sportlikku sõiduelamust.

Hyundai i30 ja Tucsoni mudelid on disainitud, katsetatud ja toodetud Euroopas.