Close

Hyundai BAYON – ideaalne kaaslane reisimiseks koos koeraga

Koerasõbralik Hyundai BAYON on neljajalgsete sõprade sõidutamiseks hästi varustatud. Auto avaras ja mugavas siseruumis tunnevad koos peremehega reisist täit rõõmu ka lemmikloomad. Tänu oma klassi tippu kuuluvale turvavarustusele on kindel, et seiklused koos loomadest kaaslastega lõppevad alati õnnelikult.

Palliviskamine, sikutamismängud, jalutamine kaugetel matkaradadel või kodu lähedal – kvaliteetaega koos koeraga saab veeta kõikjal. Pole vahet, kas neljajalgne sõber eelistab pikki jooksuradu metsas või naudib kiireid jalutuskäike linnapargis – Hyundai BAYON on ideaalne kaaslane nii inimestele kui ka lemmikloomadele.

BAYON, mis varjab oma kompaktse ja dünaamilise linnamaasturi välimuse taga üllatavalt suurt siseruumi, vastab ka kõige ulakamate kutsikate vajadustele.

Ühtaegu dünaamiline ja jõuline disain

Alates väikseimast chihuahuast kuni suurima Alaska malamuudini – olemas on väga palju erineva välimuse ja suurusega koeri. Olenemata sellest, kui suur või väike koer on, on väga tähtis, et tal oleks autos reisides piisavalt ruumi, et end sõidu ajal alati hästi tunda.

Ühendades B-segmendi sõidukile omase väleduse 411-liitrise pagasimahuga, pakub BAYON kõike, mida autojuhil vaja, et sõit oma koera jaoks võimalikult mugavaks teha. Auto avar ja praktiline sisemus pakub piisavalt ruumi nii lemmikloomadele kui ka mänguasjadele, mida neil sõidu ajal vaja võib minna. Kõige uudishimulikumate karvaste reisijate ohjeldamiseks takistab kõrge keskkonsool ronimist ja juurdepääsu esiistmetele, andes autojuhile teel olles suurema kindlustunde.

Linnamaasturi disainiga BAYON tagab lisaks lemmikloomadele meeldiva sõidu ka inimreisijatele. Tänu kõrgele istumisasendile on juhil suurepärane vaade sõiduteele, samal ajal kui auto kompaktsed mõõtmed parandavad juhitavust ja manööverdamisvõimet igapäevases linnaliikluses. Juhtidele, kes eelistavad oma lemmikloomadega linnast välja sõita, on BAYON oma kõrge kliirensiga optimaalne sõiduvahend, millega koer matkarajale kaasa võtta.

Edumeelne turvavarustus kõikide sõitjate jaoks

Enne iga teekonna alustamist soovivad autojuhid kindlad olla, et nad on võimalikult hästi kaitstud ning saavad nautida sõitu muretult ja stressivabalt. BAYON hoolitseb kõikide reisijate ohutuse eest – olgu neil siis kaks või neli jalga.

BAYON on varustatud paljude eesrindlike turvasüsteemidega, et selle omanikud tunneksid end kindlalt ja saaksid täielikult autojuhtimisele keskenduda. Hea näide on juhi tähelepanu hajumise hoiatussüsteem (DAW), mis analüüsib juhi unisuse tuvastamiseks pidevalt tema juhtimisvõtteid. Kui süsteem tuvastab väsimustunnused, soovitab see teha ergutava puhkepausi. Väikest puhkust väljaspool autot hindavad kõrgelt ka neljajalgsed kaaslased. Suureks abiks on ka esikokkupõrke vältimissüsteem (FCA), mis pidurdab kokkupõrkeohu tuvastamisel automaatselt, pakkudes autos viibijatele kõrgtasemel kaitset. Lisaks on väga praktiline hõivatud tagaistme märguanne (ROA), mis annab juhile märku juhul, kui enne sõidu alustamist on tagauksed lahti tehtud. Kõik kirjeldatud süsteemid kuuluvad auto põhivarustusse.

Valik lisavarustust karvaste sõprade tarbeks

Hyundai on välja töötanud valiku loomasõbralikku lisavarustust, et teha iga väljasõit koos seiklushimulise koeraga veel mugavamaks ja ohutumaks. Koeravõre laseb autojuhil teele keskenduda, muretsemata selle pärast, et koer võib tema selja vabalt ringi ronida. Koos koeraga ette võetud pikkade reiside nautimiseks auto määrdumist kartmata soovitame kasutada salongis ja pakiruumis libisemisvastaseid ja veekindlaid matte. Tagumisele kaitserauale ja ukselävedele paigaldatavad kattekiled kaitsevad autot kriimustuste ja vigastuste eest. Kogu Hyundai originaallisavarustusel on 2-aastane garantii*.

Edumeelsed funktsioonid, mis rahuldavad ka loomaomanike vajadusi

Põhivarustusse kuuluv Bluetooth-ühendus võimaldab sõitjatel oma telefoni auto helisüsteemiga ühendada ning seejärel juhtmevabalt helistada ja kõnedele vastata või oma kõige lemmikumaid taskusaateid kuulata.

Hyundai algupärane tarkvara Bluelink ühendatud autoteenused** toob aga kasutajate sõrmeulatusse reaalajas värskendatava täpse navigeerimisinfo, et leida kiiresti üles soovitud sihtkohad, nt lähimad pargid. Et auto kasutamine oleks veelgi mugavam, saavad autojuhid Bluelinki mobiilirakendusega vaadata oma auto asukohta, lukustada või avada kaugjuhtimisega auto uksi või vaadata autot puudutavat teavet, nt hooldusaega või kütusetaset.

* Garantii kehtib Hyundai originaalvaruosadele ja -lisavarustusele, mis on importija poolt heaks kiidetud ja paigaldatud Eestis, Lätis, Leedus või Soomes. Rohkem teavet: Hyundai.ee/garantii.
** Valikvarustus.