Close

Andreas Mikkelsen ja Anders Jaeger osalevad Shell Helix Rally Estonial

Hyundai Motorsport sõitjad Andreas Mikkelsen ja Anders Jaeger stardivad 12.-14. juulil Shell Helix Rally Estonial Hyundai i20 Coupe WRC autoga. Maailmameistrivõistluste arvestuses kuuendal kohal olevad Mikkelsen ja Jaeger osalevad sellel rallil esimest korda.

Andrea Adamo, Hyundai Motorsport tiimi juht:“Meil on heameel taas osaleda Rally Estonial, mis on hästi korraldatud sündmus ja kus on palju tulihingelisi fänne. See on meile suurepäraseks võimaluseks valmistuda Soome MM-ralliks, mis on kolme nädala pärast, et olla seal heas vormis. Tänavuse Rally Estonia tase on kindlasti veel kõrgem, kuna seal osaleb mitmeid WRC sarja sõitjaid.”

Andreas Mikkelsen: “Uudis, et saame osaleda Rally Estonial oli meile väga positiivne. Soome MM-ralli, mis on järgmine WRC etapp peale Rally Estoniat, on laiade katsetega väga kiire ralli. Eesti teed pakuvad meile sarnaseid tingimusi, tõsi kohati on katsed liivasemad, aga olen kindel, et osalemine Rally Estonial aitab meil olla Soomes heas hoos. 2006. aastal osalesin ma Saaremaa rallil ja pole peale seda Eestis võistelnud, seega ootan juba huviga starti Rally Estonial juulikuus. See, mida olen näinud Eesti fännide osas WRC rallidel, on olnud muljetavaldav ja usun, et meid võetakse Eestis hästi vastu.”

Erkki Ots, Hyundai Motor Baltic direktor:“Meil on suur heameel ka sel aastal näha WRC tabeli esikohal olevat tehasetiimi Hyundai Motorsport Hyundai i20 Coupe WRC autoga Rally Estonia katsetel kihutamas Hyundai tiimil on eriline side Eestiga ka isiklikul tasandil ja meie fännide kaasaelamist võrdleb Hyundai Motorsport Soome ralli õhkkonnaga. Täname suurepärase töö eest ralli korraldustiimi ja Shelli esindajaid. Toetame igati WRC autode jõudmist Eestisse ja loodame, et meie kõigi pidev töö toob lõpuks Eestisse ka WRC MM-etapi.”

Shell Helix Rally Estonia 2019 sõidetakse 12.-14. juulil Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel ning see on FIA European Rally Trophy ning Eesti ja Läti meistrivõistluste etapp ja WRC ametlik promotsiooniralli. Rallipassid on müügil Circle K jaamades üle Eesti ning Rally Estonia veebilehel, hinnaga 24€.